fredag den 15. februar 2008

Effektiv og produktiv

Endnu en dag med sol fra en skyfri himmel giver bare mere energi. Det hjælper så også lidt at jeg har sovet til kl. 10!

Så dagen i dag blev startet ud med vasketøj i lange baner og en god gang rengøring med døre og vinduer åbne, så de andre ligeså godt kunne gå ud og lave noget, da der var ligeså koldt inde som ude.

Der blev også lige tid til at få sat nogle frosne bær over, så vi igen kunne få hjemmelavet marmelade. Blomme marmelade og en bladet jordbær/rababer, som lige til sidst får en tur med stavblenderen, så der ingen klumper er og alle kan spise den.

Arvegods fra Oldemor fik også en omgang og står nu flot og skinnende rundt omkring i huset og minder hver gang øjet falder derpå.

Min mellemste som er en pige havde længe haft et projekt. Oprydning på sit værelse, så da vi endelig kom igang gik det nærmest som en leg, hvilket det ikke ligefrem plejer at være. Vi fik sorteret og smidt væk, tørret af og sat på plads og i morgen arbejder vi videre. Et skrivebord skal skiftes ud, en ny cd/dvd reol skal samles og sengen skal samles efter for mange hoppeture.

Nu byder fredag aften på hygge og jeg kan næsten høre at sofa og strikketøj kalder.

2 kommentarer:

Mie sagde ...

For sevan da - du forstår at få noget ud af en fridag.... jeg bliver jo helt forpustet.... tilgengæld er du nu kun få dage fra at være forbrydelses-klar. Den ligger til tørring. Den ser godt nok lidt stor ud - men det kan jo blive en kærkommen lejlighed til lidt overspiseri :-)
God fredag
Knus

Mie sagde ...

Hej igen
Du skal have slået funktionen til, hvor du får dine gamle indlæg kategoriseret efter titel...... du kan finde den under sideelementer....
Knus