tirsdag den 12. februar 2008

Chokolade muffins

Her er opskriften på de lækre chokolade muffins, som også kan bages som almindelig bradepandekage.

75 g rapsolie
300 g sukker
2 æg
300 g mel
50 g kakao
1/2 tsk vanillesukker
1 1/2 tsk natron
2 tsk bagepulver
2 dl mælk

Rapsolie og sukker røres sammen og æggene tilsættes.
De tørre ingredienser blandes sammen og vendes i sammen med mælken.

Bages ved 200 grader i 15-20 min alt afhængig af om det er muffins elller bradepande. Stik med en tandstik for at se om kagen er ordentlig bagt inden den tages ud.

God fornøjelse.

3 kommentarer:

Mie sagde ...

Udover at de er fine til blogbilleder - smager de også dejligt - jeg har vist kværnet en 3-4 stykker - bare som en test-smagning.

maria sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
maria sagde ...

hvor mange muffins bliver der ud af det?