søndag den 16. marts 2008

Søndags afslapning

Søndag når den er bedst med afslapning og hygge inden en ny uge begynder. En tre dages uge er lige til at overskue inden påskeferien lurer lige om hjørnet.










Weekenden er blevet brugt i hyggelig samvær med familie. Der er blevet handlet ind til sommeren med sodavand i lange baner, Nana har fået overstået sin første gymnastikopvisning med bravour og strikketøjet har været på pindene.

Noget er blevet produceret færdigt og der er blevet købt ind til nye projekter. Jeg hopper også på ideen og prøver mig frem med en Liselotte. Garnet er blevet leveret af Mie, så nu er det bare med at komme i sving. Fra kurven er endnu et par hjemmefutter blevet færdigproduceret og er ligenu i vaskemaskinen for at få den rette størrelse. Par nr. 1 er allerede i brug og vækker så meget glæde at der altså er nød til at være et par både hjemme og i skolen.









Børnene hygger sig med at lave perlekæder, men holder ligenu pause og hele bordet ligner en slagmark. Mon de husker reglen om at der skal ryddes op igen?

Karl har lavet en fin perlekæde til mig af store farverige perler som straks er blevet taget i brug. Pigernes tager lidt længere tid men de nyder nok også lidt mere processen end den bette.

1 kommentar:

Mie sagde ...

Halløj der sker ting og sager efter vi har forladt hytten..... dejligt at se alle billederne - hvad med billedet af svævebanen. Vi er nu godt landet på matriklen og har fået pakket ud. Tilbage er kun at nyde ferien - det klarer vi vist lige
Knus Mie