søndag den 6. maj 2012

Lidt af hvert.

Endnu en weekend er ved at være slut og nu sidder vi bare tilbage med de sidste praktiske opgaver inden vi igen kan tage hul på en ny og lidt længere uge end sidst. Foran os venter 5 arbejdsdage, men for de yngste af børnene bliver det en lidt anderledes uge. Der er oplevelsesuge på skolen, hvilket for mindstemanden betyder kun to dages skole inden turen går på lejrtur med klassen. Han glæder sig. Jeg ved dog ikke om han glæder sig mest til at komme afsted eller mest til at slippe for lektier og skoledage.

Dagen i dag er blevet brugt flittigt. Der er blevet ryddet op og gjort rent i næsten alle hjørner, vaskemaskinen har kørt på højtryk og der er blevet handlet ind, så vi nu skulle kunne klare os igennem næste uge uden at komme til at mangle noget. Der er blevet bagt et par banankager eller 3 af de bananer ingen alligevel gad at spise, så nu er der også lidt godt til dessert i aften.


Alt i alt har det været en dejlig weekend, trods ændring i planer vi troede vi havde, men som alligevel ikke gik helt som vi gerne havde set det. I stedet tog vi en hurtig beslutning og inviterede os selv på besøg hos nogen af vores ynglingspersoner. Det blev til et par dejlige dage med god snak og strik.

Ingen kommentarer: