søndag den 29. april 2012

Sådan.

Yngstemanden er igen startet op med at gå til fodbold. Det er ikke første gang han er kommet på den ide, men hver gang er han kommet til den konklusion, at det ikke lige er noget for ham.
Nu prøver han igen og denne gang tror jeg det lykkes at fastholde interessen. Der bliver allerede spillet meget fodbold både i skolegården og i fritiden på legepladsen, men nu er det så også blevet lidt mere alvorligt. Der bliver trænet 2 gange om ugen og her i dag skulle der så spilles kamp. Allerede til morgen var han spændt på at komme afsted. Heldigvis gik det så godt som det overhovedet kunne. Hele 2 sejre ud af 2 kampe blev det til, så det var en tilfreds og glad dreng der vendte hjem.


Nu er weekenden ved at være slut. Tilbage er kun at få styr på de sidste lektier, madpakker og tøj til i morgen inden en ny uge truer. En uge der for mit vedkommende bliver fyldt med arbejde og møder, nogle dage til sent ud på eftermiddagen, men jeg er klar til at tage fat på en ny men knap så lang uge med ny energi. Håber så bare at den varer ved lidt mere en bare nogle timer.

Ingen kommentarer: