lørdag den 18. maj 2013

Sikke en dejlig dag.

Dagen i dag er blevet brugt helt ud på kun gode oplevelser. Der har været det mest fantastiske vejr lige fra morgenstunden og alle var tidligt oppe for at få så meget som muligt ud af dagen. 
Det blev til en tur på Vildmosecentret med to drenge der var meget begejstrede for hvad de så. Et oplevelsescenter med både levende og udstoppede dyr, udsigstårn, vildsvin og en fantastisk naturlegeplads. Vi har købt sæsonkort og kommer helt klart igen. Ikke mindst fordi vi i dag ikke nåede turen med tørvetoget, så det har vi til gode til en anden god gang.





Årets første krabber blev også fanget i dag. Vi var ellers lige ved at give op, de gemte sig nemlig godt, men vi fik bid og fik fanget hele 6 af slagsen. Det er en sjov og billig fornøjelse, selvom jeg stadig ikke er helt vild dyret.


Dagen blev afsluttet med en dejlig tur til stranden. Skoene blev smidt og mindstemanden var så langt ude i vandet at han da måtte hjem og have tørt tøj på bagefter. Jeg er sikker på at hvis han havde fået lov, var han hoppet helt under. 

Nu er vi alle godt matte af sol og dejlige oplevelser. Skal bare bruge aftenen godt placeret i sofaen med strikketøjet indenfor rækkevidde og familien tæt på. Det har bare været en dejlig dag.

Ingen kommentarer: