10 stk.
50 g gær - 2½ dl vand - 1 spsk. rapsolie - 1 spsk. sukker - 1 tsk. salt - 1 tsk. kardemomme - ca. 450 g hvedemel.
Til at pensle med: ½ dl surmælksprodukt - ½ dl vand
Gæren opløses i vandet og rapsolie, sukker, salt, kardemomme og to tredjedele af melet tilsættes. Stilles til hævning ca. 45 minutter og formes derefter til 10 boller. Bollerne pensles og efterhæver ca. 30 minutter. Bages ved 225 grader i 10-12 minutter.
50 g gær - 2½ dl vand - 1 spsk. rapsolie - 1 spsk. sukker - 1 tsk. salt - 1 tsk. kardemomme - ca. 450 g hvedemel.
Til at pensle med: ½ dl surmælksprodukt - ½ dl vand
Gæren opløses i vandet og rapsolie, sukker, salt, kardemomme og to tredjedele af melet tilsættes. Stilles til hævning ca. 45 minutter og formes derefter til 10 boller. Bollerne pensles og efterhæver ca. 30 minutter. Bages ved 225 grader i 10-12 minutter.
1 kommentar:
uhm - ja tak :-)Kan de fås færdiglavet ?
Send en kommentar