søndag den 7. april 2013

Weekend på Feddet.

Da vi havde sendt Nansen på turne til Berlin med pigekoret og Mathisen havde arbejdsweekend var der kun mindstemanden hjemme denne weekend. Derfor besluttede vi at denne skulle bruges fornuftigt i sommerhuset. Da vi købte huset var grunden allerede hegnet ind, og vi behøvede ikke bekymre os om, at Laban skulle stikke af, men indgangen var ikke lavet specielt smart. Et grønt havehegn blev hægtet på en stolpe, hvilket betød, at hver gang vi skulle forbi skulle det fjernes. Det var forholdsvis upraktisk og hegnet var også gået i stykker og holdt vist kun hunden tilbage fordi han ikke havde prøvet at komme ud.
I går fik vi løst problemet. En tur til tømmerhandlen og nogle timer i den friske luft resulterede i en ny indgang med den fineste låge. Det var mændene i huset der stod for projektet og der blev gravet, støbt og skruet. Jeg selv havde derimod taget kampen op med havens vilde planter der drastisk trængte til at blive tæmmet.

Nu et det søndag aften og i morgen kalder endnu en arbejdsdag, men først skal vi lige have hentet Nansen hjem når hun om en times tid lander på skolen efter en lang dag i bus. Glæder mig til at høre om hendes spændende tur.



Ingen kommentarer: