Når jeg har lidt for mange bananer på lager som er ved at være brune og ikke særlig spiselige laver jeg denne kage. Kagen kan både laves i bradepande eller i muffinsforme.
3 bananer - 175 g sukker 25 g rapsolie - ½ tsk. vanillesukker - 1 æg - 200 g hvedemel - 1 tsk. bagepulver - 50 (100) g mørk chokolade.
Bananerne moses og røres med sukker, rapsolie, vanillesukker og sammenpisket æg. Mel og bagepulver blandes sammen og røres i. 50 g chokolade hakkes og røres i dejen. Dejen fordeles i enten muffinsforme eller en bradepande og bages midt i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter. Kagen kan pyntes med chokolade som ligges over og smelter på den varme kage eller den kan nydes uden.
3 kommentarer:
Vi kommer. Starter bilen lige nu :-)
I skal være såååå velkomne. Der er stadig ½ kage i overskud.
Opskriften lyder rigtigt lækker, men har lige et bette spørgsmål...
Du skriver, at mel og bagepulver blandes og røres i dejen.
Men i ingredienslisten står der ikke bagepulver nogle steder.
Hvor stor en mængde skal der bruges?
Send en kommentar