lørdag den 14. juli 2012

Familieferie.

En uges ferie er nu slut og vi er hjemme igen efter en dejlig uge i tantes sommerhus i Øster Hurup. Selvom den danske sommer ikke viste sig fra sin bedste side, nåede vi da at se solen et par dage, hvor der blev badet til den store guldmedalje, og jeg på et tidspunkt måtte tjekke om børnene havde fået svømmehud mellem tæerne. Tante havde stillet pool op ved sommerhuset. Den var populær, men det lykkedes da også at komme på stranden og komme i vandet. Nansen var mest vovet, imens Karl foretrak at bygge sandstadion sammen med far. Laban derimod var vild med vandet fra starten og var i vandet så snart han kunne se sit snit til det.

 En af dagene var vi på krabbefiskeri på havnen. Det var en stor oplevelse for både store og små og en aktivitet der klart kan anbefales. Det er billigt og kan fange børnene i lang tid. Et par tøjklemmer, snor, lidt kød, fiskenet og en spand så er man igang. Der gik hurtigt konkurrence i, hvem der kunne fange flest og hvem der kunne fange de største. Da legen var ovre blev alle krabber igen smidt i vandet, så kan vi fange dem igen en anden gang.
 Selvom vejret var ustadigt og der ikke altid var til at være udendørs blev det hygget sammen inden døre. Det var dejligt at se, hvor meget glæde mine børn har af hinanden når det nu skal være. De er gode sammen og finder meget hurtigt på aktiviteter.


Ingen kommentarer: