mandag den 16. september 2013

Færdige projekter.

Strikkekurven er ikke tom, men den er blevet en del lettere her på det sidste. Hele 2 projekter er af pindene, monteret, skyllet op og taget i brug. Peasy som er let og luftig har allerede været godt i brug, hvorimod Ella kun har været på en enkelt tur ud i det blå. Jeg er lidt i tvivl om pasformen, men den skal helt sikkert have en chance. Begge skal med når jeg om kort tid drager afsted til Fanø på strikkefestival. Afsted for at snuse, mærke, strikke og ikke mindst snakke. Ihhh hvor jeg glæder mig.

mandag den 9. september 2013

Nye færdigheder udvikles.

En dejlig weekend i det bedste selskab har stået i det kreative hjørne. Mit gamle hakkebræt af en symaskine blev fundet frem fra gemmerne, støvet af og startet op. Jeg fik med kyndig vejledning skabt de fineste ting. En toilettaske til mig selv, en lille taske til mindstemandens golftilbehør og en nøglesnor og mobiltaske til Nansen.
Jeg har haft min symaskine i mange år, men den er bestemt ikke slidt op. Jeg har syet en del gardiner igennem tiden og troede da også på et tidspunkt at jeg skulle forsyne mine børn med hjemmesyet tøj, men det var ligesom det aldrig rigtig blev til noget. Nu er den sat til side, men ikke længere væk end den hurtigt kan findes frem igen. Jeg mangler en del for rigtigt at komme igang på egen hånd og jeg mangler plads til opbevaring, så inden længe skal jeg afsted for at handle ind til et basislager og finde en kasse eller to til opbevaring. Jeg tripper rundt. Lidt utålmodig for ville allerhelst have været afsted igår.