onsdag den 13. marts 2013

Tøse hygge.

Jeg glæder mig så meget til det bliver fredag. Jeg har nemlig inviteret mine ynglingstøser på overnatning i sommerhuset. En forsinket fødselsdag der skal fejres med god mad, strik og masser af snak. Jeg har taget et par fridage og drager allerede i morgen østpå for at varme huset op og gøre det hyggeligt, varmt og beboeligt.
I dag har jeg forberedt mig lidt og bagt lidt til morgenbordet. Sunde morgenboller lige til at lune når vi engang står op.

Færdige projekter.

Stumpen fra Geilsk er nu blevet færdig og klar til at pakke ind. Den skal gives væk midt i april når en lille ny nevø skal have sit navn. Jeg er forholdsvis tilfreds med den og håber den vækker glæde hvor den kommer frem.
Min egen trøje er også endelig blevet færdig og jeg håber nu at den passer. Første gang jeg strikkede den var ærmerne en del for lange og den blev i lettere arrigskab kastet i kurven og blev først fundet frem igen for 14 dage siden. Det var en ommer og det er ikke lige min stærke side. Jeg har været inde i en stime af ikke helt vellykket strik og det er ikke ligefrem noget der fremmer kreativiteten. Nu skal jeg snart igang med endnu et lille projekt da der igen ventes småfolk i familien. Søs venter en lille nr. 4 til maj men hun har en mani med at føde lidt tidligere end beregnet. Derfor har hun også opfordret mig til at komme igang, men jeg har nu sagt til hende at man ikke kan forvente en gave før termin :-)


tirsdag den 5. marts 2013

Lige om lidt...

Lige om lidt, nærmere om 10 minutter åbnes der op til salg af workshops på Fanø strikkefestival og jeg sidder nu klar ved tasterne og håber på at komme hurtigt på, så jeg får lige netop dem jeg gerne vil have.
Glæder mig allerede så meget til at skal være i selskab med en flok skønne strikkende piger. Det bliver så godt.