torsdag den 15. november 2012

Flyttemand Olsen

En ekstra fridag dumpede pludselig ned i kurven i dag. Arbejdsdagen i går trak ud og den var nær ved 23 inden jeg kunne tage hjem for at sove, så det var rart ikke at skulle afsted tidligt til morgen.
Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at skulle lave det helt store i dag men et par ture ind på yngstemandens værelse satte ideer i hovedet og da han kom hjem blev han sat ind i sagerne og igang gik vi. Han har igennem længere tid faktisk kun brugt sit værelse til at sove i. Der var forholdsvis fyldt op og meget legetøj stod bare på hylderne og samlede støv. Nu er de sat på loftet og ældste og yngstemand har byttet værelser. Det er blevet rigtig godt og vi mangler nu bare lige at ligge de sidste kræfter i, så det kan blive helt færdigt. Der er ihvertfald en her i huset der er meget tilfreds. Han hygger allerede på det nye værelse og glæder sig til vi kan få tid til at hente ham en ny seng så alt er som det skal være.

mandag den 12. november 2012

Mange jern i ilden.

Denne uge er min tidlige uge. Jeg møder allerede kl. 6.30 for at tage i mod sygemeldinger og i dag var der ikke mindre end 5 af slagsen. Det er nok til at man bliver træt på forhånd men det lykkedes mig dog at komme igennem dagen uden at falde i søvn. Jeg kan da ikke forstå at det er muligt at starte uge efter en skøn weekend med at være træt men det kan det altså. Derfor var jeg også sikker på, at hvis jeg ikke skulle falde fuldstændig i staver når jeg kom hjem måtte jeg igang med noget praktisk. I køleskabet lå en flok overmodne bananer og en bøtte med creme fraiche og inden længe var der nybagte boller og bananmuffins alt imens aftensmaden smuttede på komfuret.
Nu er der givet lidt til højre og venstre og vi har lidt til lageret så længe det varer men skidt pyt for hjemmebag er også bare bedst nyt.

søndag den 11. november 2012

Forvist på den gode måde

Mindste og størstemanden havde lavet alene hjemme planer i går aftes og da vores aftale blev aflyst blev vi nærmest smidt ud fra eget hjem. De havde glædet sig til at være herrer i eget hus så ved aftenstid startede vi bilen op og drog afsted til sommerhuset. Helt alene bare vi to voksne på kærestetur. Det er lidt underligt at føle sig "til overs" men også dejligt at vide, at mine børn hygger sig sammen og gerne vil hinanden.
I sommerlandet var der sort som i en kulkælder. De fleste sommerhusejere har efterhånden lukket ned og der var ingen andre end os i miles omkreds. Sommerhuset var koldt koldt og vi skuttede os imens vi fik tændt op i brændeovnen og varmede os med varme drikke og suppe.
Vi havde en dejlig afslappende aften med god tvtid og strik og snak. Nød bare at være sammen i vores lille hus ved vandet.

fredag den 2. november 2012

Endelig kom hun.

Onsdag morgen fik jeg et opkald. Så er det nu! Fødslen jeg har ventet spændt på at deltage i var gået i gang. Afsted mod sygehuset gik det, men der gik dog en rum tid inden den lille pige var klar til at komme ud. Kl. 19.06 kom hun til verden. En lille fin pige som allerede har fået mange kælenavne men som skal hedde Emma. Hun er så fin og lækker. Duften af baby er helt speciel og jeg bliver øm om hjertet og får næsten lyst til selv at prøve det bare liiiige en gang til. Jeg har dog fået lovning på at låne så jeg tror jeg holder mig til det.
Gaven jeg havde lavet blev taget imod med smil og glæde og jeg er allerede ved at spekulere i, hvad der skal trylles frem til lillepigen når hun engang skal døbes.