søndag den 28. oktober 2012

Strik opdatering.

Jeg er stadig i gang med at strikke hjemmefutter. 3 par er helt færdige og godt i brug, 1 par ligger i kurven og mangler lige at blive monteret imens det sidste par er på pindene. Jeg er glad for snart at være færdig da det efterhånden er lidt trivielt at lave det samme igen og igen.
To andre projekter er ude af kurven og givet videre til en glad modtager og ikke mindst en glad mor. Mindste nevø er næsten lige fyldt 3 år og blev faktisk overraskende glad for de bløde pakker. Skønt at give strik i gave når det bliver modtaget med smil og når det bliver brugt indtil det bare ikke kan længere.

lørdag den 20. oktober 2012

Ahhh ferie.

Sidste aften i sommerhuset i denne omgang. Det har været en rigtig dejlig efterårsferie med afslapningen, strik, læsning og familiesamvær. Vi nyder og er sammen i disse omgivelser og sammen lykkes det at finde den ro som indimellem kan være svær at finde frem derhjemme. Ferien har bare været alt for kort efter min mening. Jeg kunne nemt bruge 14 dage mere, men mandag kalder arbejdet igen og inden længe er vi igen igang og har lykkeligt glemt alt om ferien.
Denne sidste dag er blandt andet blevet brugt på at lave årets græskar hoved. Jeg har kun assisteret og kommet med gode råd. Arbejdet er udført af børnene og nok mest Nansen som tålmodigt skar ud og fjernede fyld alt imens yngste mand holdt sig for næsen og syntes at det var ret klamt.

fredag den 5. oktober 2012

Forventning.

Om meget snart kommer der en lille ny til verden. Min kære kusine venter en lille pige og det ser ud til, at det måske bliver mig der får lov til at være med til at bringe hende til verden. Hendes mand som er rejsemontør er blevet kaldt ud af landet, så med mindre hun vælger at føde noget før eller over tiden er det mig der skal med. Det vil jeg rigtig gerne og har allerede varskoet mit arbejde så de ved hvad der er hændt hvis jeg pludselig en dag ikke dukker op. Jeg er spændt og glæder mig på deres vegne, men glæder mig også til igen at blive moster, for den titel har jeg fået lov at have og det er jeg rigtig stolt over.

torsdag den 4. oktober 2012

Nyt legetøj

Jeg har fået nyt legetøj. Eller det vil sige det har hele familien. Vores nye IPad er vældig populær og det er ikke altid nemt at få lov til at "låne" den. Det er første gang jeg blogger på den og jeg er spændt på om det lykkes at få det ud i verden, så dette her er lidt af en test. Spændende at se om det virker.