torsdag den 9. februar 2012

Dagen derpå.

Efter en forholdsvis lang arbejdsdag i går på knap 16 timer er jeg glad for at have fri i dag. Hele mit system er brugt og jeg føler mig som en der er en del år ældre end dåbsattesten siger. Jeg har derfor brugt dagen lidt nænsomt. Der er ikke blevet udrettet det store andet end bagt lidt boller, vasket lidt tøj samt taget et par pinde på mit strikketøj.

Jeg har ladet op, men føler stadig, at jeg godt kunne bruge et par timer til i laderen. Heldigvis har jeg fri endnu et par dage, ja nærmere indtil på næste torsdag, så der er en chance for, at jeg når at blive bare lidt frisk igen.

I aften er jeg inviteret ind og se en teaterforestilling. Stykket hedder I al stilhed og handler om en dement dame. Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidst har været i teater og glæder mig til at komme afsted, men ikke mindst glæder jeg mig til en aften i godt selskab sammen med en kær veninde som altid byder på gode snakke og grin.

fredag den 3. februar 2012

With a little help from my friends.

Så blev den færdig. Lille slyngel fra Geilsk til en lille bandit der for kort tid siden fyldte 4 år og som om kort tid skal fejres. Jeg glæder mig til at give hende den og se om den falder i god smag eller om den bliver en hadegave som kommer til at ligge længst inde i tøjskabet.
Når det kommer til finish er jeg enormt kritisk med mit eget arbejde. Jeg kan se fejl og mangler alle steder. Heldigvis har jeg nogle ynglingspersoner, der altid står klar til at hjælpe og gøre det store stykke forarbejde jeg selv har lavet, til et fint resultat. Denne gang var ingen undtagelse. Hvor er det dejligt at have sådanne mennesker i sit liv.

torsdag den 2. februar 2012

Homeparty.

I aften får jeg gæster. En flok piger i forskellige aldre kommer for at se på tøj og måske noget falder i deres smag. Jeg har meldt mig til at holde et homeparty med tøjmærket Appeal. Jeg tror det er godt 1½ år siden, at jeg selv var gæst til et sådant party og ja hvorfor ikke prøve det selv. Nu har de også fået tøj til piger fra 10 til 16 år, så jeg regnede egentlig ikke med, at det ville være noget problem at få inviteret en masse piger. Jeg har dog måttet sande, at det ikke har været så let en opgave. Måske har der været for meget af denne slags homeparties hen af årene, men det er da lykkedes med hjælp fra Nana at samle en lille flok. Nu bliver det så spændende og det bliver en succes.





Eftermiddagen er blevet brugt på at bage diverse kaget til arrangementet, så hvis det ikke kan lide tøjet, håber jeg de kan lide mit hjemmebag. Bedstefars skæg, æbletærte og hindbærsnitter står nu klar. Nu kan de bare komme an.