søndag den 31. oktober 2010

Alt for tidligt op.....

Da mit vækkeur ringede i morges, var jeg helt overbevist om at klokken var 05.30. Mit vækkeur er radiostyret og skal selv stille om fra sommertid til vintertid, så jeg undrede mig egentlig ikke ret meget, da jeg kom ud i stuen og så at alle ure også der var stillet om. Manden min er nemlig ind imellem oppe om natten så jeg gik ud fra, at han havde stillet dem om. Da jeg kom på badeværelset og så, at han også her havde været i gang, slog en tanke mig, om det virkelig kunne passe, men fortsatte dog med morgens gøremål, for at kunne blive færdig og møde på job kl. 7.
Det var først da jeg for en sikkerhedsskyld tændte for fjernsynet ½ time senere, at jeg fandt ud af, at lige netop i dag havde mit vækkeur ikke virket efter hensigten. Klokken var kun 5 og jeg burde have ligget og sovet min skønhedssøvn.

Så i eftermiddag da jeg kom fra job tog jeg revanche og sov 1 time på sofaen......bare lige for at få balance i søvnregnskabet igen.

fredag den 29. oktober 2010

Fredagsbag.

Efter en hurtigt tur ned til byen for klare et par indkøb og en enkelt gave blev begge maskiner sat til på køkkenbordet og snart lød der et snurren i hele huset. Det er længe siden jeg sådan rigtig har været igang med at bage, så jeg trængte lige til at få lavet sådan lidt af hvert. Det kommer dog altid bag på mig, hvor lang tid det egentlig tager, og jeg når ikke halvt det jeg har planlagt, men det er måske også fordi jeg har tendens til at slå lidt for mange brød op.

Jeg fik dog fremstillet så der var kager til det lille ryk ind der kom i eftermiddag og så der er burgerboller til næste weekend, hvor tante Fie og hele familien kommer på et længe ventet besøg.

I morgen skal jeg på arbejde, men det er min tidlige weekend som betyder at jeg har fri kl. 13 begge dage. Det giver mig så en hel eftermiddag, som sikkert skal bruges på de ting der ikke blev nået i dag. Der er visse usagte forventninger fra 3 dejlige tøser som gerne skal indfries næste weekend.

tirsdag den 26. oktober 2010

Kong Frost.

Tirsdag morgen og jeg har fri. Børnene er i dagens anledning blevet kørt i skole, undtagen Mathias som i denne uge er på teknisk skole i Års og cykler hjemmefra allerede inden jeg er ude af sengen.
Udenfor er der koldt, virkelig koldt og jeg får lyst til at pakke mig ned under dynen og hygge mig med god tvtid, en spændende bog eller mit strikketøj, men det er vist ikke de planer jeg kan føre ud i livet. Køleskabet skriger på at blive fyldt op og jeg skal have tjek på, hvad vi ellers mangler for at kan klare os igennem endnu en uge.

Desuden har jeg lige lovet at klippe min lille nevø inden onkel J kommer til spisning i aften, så det er ikke sikkert at jeg overhovedet når at lande i sofaen.

Smagen af frihed for en enkelt dag giver mig alligevel energi til at gå igang med dagens gøremål, for det er bare noget andet når man har en halv dag helt for sig selv uden det mindste krav fra andre end mig selv.

søndag den 24. oktober 2010

Kreative påfund.

Nana har været i gang med en bestilling. Hendes moster som er sygeplejerske på en neonatalafdeling har bestilt et navneskilt som kan friske lidt op på den hvide uniform. Da de i går meldte deres ankomst i dag, fik vi travlt med at få den gjort færdig, og vi synes begge at resultatet er blevet rigtig fint.

lørdag den 23. oktober 2010

Nyt design.

Designet på min blog har igennem et stykke tid drillet mig og bestemt ikke set ud som jeg gerne ville have det til. Efter en hjælpende hånd er jeg nu på banen igen og er godt tilpas med resultatet, som jo altid kan justeres lidt til hen af vejen.

Efteråret er over os og udenfor har himlet i dag åbnet sine sluser og regnen har væltet ned. Dagen er derfor blevet brugt indendøre på så godt som ingenting andet end god snak og hygge i sofaen. Dette fører vi nu videre og bliver hængende i sofaen og håber på god tvtid.

I morgen er det søndag og sidste dag i børnenes efterårsferie. Mandag starter igen hverdagen med madpakker, lektier, fritidsaktiviteter og hvad der ellers hører sig til når en familie på 5 skal ud af døren. Jeg har en lang vagt foran mig mandag, men kan så se frem til en fridag allerede igen på tirsdag, hvor dagen blandt andet skal bruges til at forberede middag da Onkel J kommer på besøg.