tirsdag den 27. maj 2008

Sikke en dejlig dag

Jeg kan næsten ikke få armene ned. Mit besøg hos Vægtkonsulenten i dag gav pote. 1,6 kg var der forsvundet i den sidste uge, hvilket tilsammen på bare 2 uger giver 2,3 kg. Hvis det fortsætter i dette tempo er det til at holde til ikke at spise slik og søde sager. Dog glæder jeg mig som en vanvittig til at komme til Frankrig om 4½ uge og spise deres lækre brød. Det er nok det jeg savner allermest på denne kostomlægning. Det er lidt mere brød. Men jeg klør på og hænger i og håber på endnu et godt resultat i næste uge.

søndag den 25. maj 2008

Ny uge truer

Endnu en weekend er gået og en ny uge truer. 14 dage er der tilbage på skolebænken inden det går løs med første praktikperiode på den somatiske afdeling. Jeg både glæder mig samtidig med at jeg har en del sommerfugle i maven, men det bliver også rart igen at komme ud i det virkelige liv og få fingeren på pulsen. At gå i skole er en lille verden helt for sig selv som man hurtigt bliver en del af.

Min ældste på 12 blev i dag sendt af sted til København med skolen. Han kommer hjem igen på torsdag og skulle i mellemlæggende tid nå at se en hel del af storbyen. Det han glædede sig mest til var en rundvisning i Parken samt turen i Tivoli. Yngste mand på 4 brød grædende sammen på vej hjem i bilen, for han kunne slet ikke overskue hvor meget han ville komme til at savne sin storebror.

Weekenden er blevet brugt på børnefødselsdag. 14 tøser var samlet i 3 stive timer, hvor den ene konflikt afløste den anden, men det endte da til sidst med hygge og sang på værelset.

Tirsdag er min dag hvor jeg skal stå til regnskab for mig selv og for min konsulent fra Vægtkonsulenterne. Det er altid spændende at se om ugens kamp mod slik og søde sager har båret frugt og et par hundrede gram har forladt vægten. 700 gram blev det til den første uge, men jeg håber nu at der er sket bare lidt mere i denne uge. Det ville være rart med lidt mere kickstart end bare 700 gram. Jeg har gjort hvad jeg kunne og kan så kun håbe på at det afspejler sig på vægtens resultat.

onsdag den 14. maj 2008

Store stikkedag



Så kom dagen som jeg både havde frygtet og samtidig glædet mig lidt til.
Vi skulle i dag lære at give injektioner, hvilket indebar at vi selv skulle både stikke og stikkes.
Det var noget som lige skulle overvindes, men da det var veloverstået var jeg næsten helt høj. Jeg havde nok ikke regnet med at det ville gå så nemt som det gjorde. Selvfølgelig var jeg nervøs og der var der også mange ting der skulle holdes styr på, men alt i alt gik det fint og smertefrit.


Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, men udsigten til at bevæge mig ud i det sydfranske i en badedragt virker ikke videre tiltalende, hvilket fik mig til i går at melde mig ind i Vægtkonsulenterne. Nu skal der ske noget og den eneste måde jeg tror der kan det, er ved at stå til regnskab en gang om ugen. 6 uger er der til sommerferie og i løbet af disse skulle jeg gerne nå at tabe nogle kilo. Motivationen er der ligenu og jeg håber og tror på at den kan hænge ved. Udsigten til en bedre figur i sommertøjet trækker ligenu mere end chokoladen.

torsdag den 8. maj 2008

Endelig sommer!!

Sommeren er over os og vi nyder det i fulde drag.










Havemøblerne er sat frem og nye hynder er købt ind til de forhåbentlig mange sommerdage og aftener. Nye krukker er blevet plantet til med diverse blomster nøje udvalgt med Karl som hovedperson. Alt i alt er haven blevet et hyggeligere sted at være og jeg håber på at vejret holder i lang tid endnu.










Børnene har hygget sig med vandblomsten i dag. Vand er bare det bedste når det er varmt og de kan få tiden til at gå rigtig længe. Jeg lukker øjnene for vanduret og smiler ved glæden i deres øjne og deres hvin når de drøner forbi for at undgå det kolde gys.










onsdag den 7. maj 2008

København tur-retur

Hjemme igen efter et par skønne dage i København. Nogle stykker fra klassen drog mandag morgen af sted på studietur for at opleve noget studierelevant i storbyen. Det blev til nogle super spændende og afslappende dage fyldt med nye indtryk og højt humør.




Vi havde mange planer men på grund af de gode vejr blev der revurderet lidt og kun det mest spændende blev gennemført. Det blev til en tur på Sankt Lukas hospice, et møde med en hospitalspræst på Riget og en rundvisning på et fantastisk plejehjem for demente hvor det helt klart var beboerne der var i centrum.


Hygge blev der også plads til og noget af den ene dag blev brugt inde i byen. Strøgtur og kanalrundfart blev det til inden vi endte på Nyhavn, hvor resten af eftermiddagen blev brugt på afslapning.

Hjemme i Birgittes kærestes lejlighed var servicen i top som var vi på et fem stjernet hotel. Køleskabet var altid fyldt med Breezers og champagne, rødvinen var i top og altanen blev flittigt brugt på hyggesnak til langt ud på aftenen.
Alt i alt var det en super tur som jeg længe vil huske.